Angelika – Georg Schmitt

Viikonloppu alkaa ja heittäydytään vapaalle. Tunnelmamusiikiksi tarjoan saksalaisen monitaiteilija Georg Schmittin kappaleen Angelika. Tutustuin Georgiin yhteisen saksalaisen sohvasurffariystävän kautta. Georg halusi sanoituksiaan käännettävän suomeksi. Suomentaja löytyi taas blogiystäväni kautta. Biisit sovitettiin ja nauhoitettiin studiolla. Yksi YouTubeen tallennettu kappale on nyt teidän viikonloppumusiikkianne. Hurmaavalla antaumuksella ystävämme laulaa Angelikasta. Ei puhu Georg suomea, mutta laulaa kyllä! Tästä projektista kuulette varmaan myöhemmin lisää.

Angelika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s