Säkkipillin tahtiin

Arkadia Bookshop oli ääriään myöten täynnä, kun hyväntuulen orkesteri TEYR kajautti musiikkinsa ilmoille. Lontoon pojat James, Dominic ja Tommie ilakoivat irkkumusiikin ja akustisen folkin äärellä soittimina säkkipilli, haitari, kitara, viulu ja lukuisa joukko muita soittimia. Oli kyllä varsinainen hyvän mielen konsertti. Hymy oli herkässä niin soittajilla kuin yleisöllä ja meno vallan villiintyi. Välillä taas uinuttiin ihanan melodisen laulannan aalloilla. Aah ja voih, lisää tätä sadetta ja pimeyttä karkottamaan. Kysäistiin jo pojilta, josko tulisivat meillekin kotiin soittamaan..

TEYR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s