Majapaikka Marnen rannalla – Ranska

Majoituimme koko Ranskan matkan ajaksi Champagnen alueella Marnen rannalla Aulnoisin pieneen kylään. Chateau Marjolaine on vajaan parin tunnin ajomatkan päässä Pariisin lentokentiltä. Pientä viiden huoneen hotellia isännöivät hurmaavat herrat Bruno ja Jean-Pierre. Tämä oli meidän kolmas visiittimme herrojen huomaan. Bruno puhuu hyvää englantia, mutta Jean-Pierren kanssa pärjää paremmin ranskalla. Olemme aiemmilla matkoilla tykästyneet paikkaan ja halusimme esitellä sen ystävillemme.

Varasimme neljän hengen seurueellemme sviittin kahdella makuuhuoneella. Molemmilla pareilla oli käytössä omat kylpyhuoneet. Yhteisessä olohuoneessa oli mukava istuskella ja suunnitella retkiä ympäristöön. Hupaisa uusvanha sisustus oli täynnä erikoisia yksityiskohtia.

Olimme tilanneet ensimmäiselle illalle herroilta juustolautasen ja samppanjapullon huoneeseen, koska saavuimme perille vasta kymmenen maissa. Chateau Marjolainessa toimii myös paikallisten suosiossa oleva ravintola, jossa mekin söimme aamupalan ja välillä myös illallisen. Näin alkoi lomamme iloisissa merkeissä.

Hotellin puutarha oli viihtyisä ja vihreä vielä näin loppukesästäkin, vaikka osa ruusuista oli jo kukkansa tiputtanut.

Portin ulkopuolella avautui näkymä pienelle kylätielle ja kylää ympäröiville viiniviljelmille. Kävimme kävelyretkillä tarkistamassa viininkorjuun jälkiä ja ihailemassa maisemia. Samppanjashoppailuakin pääsi harrastamaan aivan naapurissa.

Toisella puolella hotellia virtasi Marne-joki.

Chateau Marjolaine on loistava tukikohta, jos haluaa tutustua Champagnen alueeseen. Seuraavissa postauksissa kerron lisää retkistämme.

2 kommenttia artikkeliin ”Majapaikka Marnen rannalla – Ranska

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s