Tukanleikkuuta ja taidetta

Vietimme teinin kanssa äiti-tytär päivää kampaajalla. Molemmilla muhi mielessä muutosajatuksia ja nyt koitti aika toteuttaa ne. Minulla on ollut sama hyvä kampaaja parikymmentä vuotta, mutta muutosleikkiin halusin uusia tuulia. Teinin kampaaja on minulle tuttu jo muutaman vuoden takaa, joten lähdin rohkeasti teinin mukana kohti Kalevankatua ja Kuutio galleriaa.

Miila Hyökki on asunut pitkään ulkomailla ja työskennellyt mm. elokuvamaailmassa kampaajana ja maskeeraajana. Hän on myös loistava kuvataiteilija. Kaikki tämä näkyy hänen kampaamossaan.

Teinin hiukset saivat ensimmäisenä kyytiä. Pituus lyheni puoleen ja uusi malli sopi kantajalleen hienosti. Tässä aamuinen dagen efter – kuva, josta näkyy kuinka paljon tukka lyheni.

Minä olen monta vuotta haaveillut irlantilaistukasta, sillä olen kuullut, että punatukkaisilla on kivempaa. Miila toteutti haaveeni ja nyt sitten voin kokeilla, onko elämä vielä iloisempaa. Hieno väri, vai mitä?

Miilan taidetta on ripustettu kampaamon seinille.

Uusin aluevaltaus ovat nämä modernit ryijyt.

Miilan Kuutio galleria on erinomainen paikka muuttumisleikille. Miila tarttuu innolla ja rohkeudella haasteisiin. Ehkä sitä voisi jatkaa muuttumisleikkiä, kun nyt on päässyt hyvään alkuun. Suunta siis Kalevankadulle, kun uuden leikin aika koittaa. Tai ehkä taideostoksille?

Kuutiogalleria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s