Kaisaniemen kukkia

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ulkopihaa on uudistettu pitkään. Kesällä en ehtinyt kukkia katsomaan. Nyt kun sinne lopulta pääsin, niin suurin osa kesäkukista oli jo parhaan loistonsa ohittanut. Ulkopuutarha on remontin jäljiltä melko steriili. Minun makuuni sopisi vähän rehevämpi ja villimpi meno, mutta eiköhän vuodet tee tehtävänsä ja kukat löytävät paikkansa. Kiva on kuitenkin kuljeskella käytäviä pitkin perehtymässä uusiin kukkalajeihin. Lasinen kasvihuone on aina niin vaikuttavan näköinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s