Siskonpetejä

Meidän koti on ollut tämän viikon täynnä siskonpetejä. Kaksi kiinalaista kolmetoistavuotiasta koulutyttöä majaili meillä teinin huoneessa kolme yötä. Samaan aikaan tuli vieraaksemme ihana nuori taiteilija Amelie, joka sohvasurffasi meillä pari yötä. Onneksi mies on ollut koko viikon matkoilla ja teini pääsi muuttamaan meidän makuuhuoneeseen. Täyttä on ollut, mutta samalla piristävää.

Amelie, ihana kaunosielu, ilahdutti meitä piirrustuksillaan ja viesteillään. Niitä oli laitettu keittiön pöydälle, sillä välin kun olin töissä. Illalla juttelimme myöhään naistenjuttuja. Yli kolmenkymmenen vuoden ikäero ei haitannut, kun nainen kohtasi naisen. Meillä on ollut varsinainen woman power kommuuni viiden naisen voimin koko viikon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s