Ravintolasuositus Tallinna – Väike Rataskaevu

Kävimme ties kuinka monetta kertaa Tallinnassa ravintolassa nimeltä Väike Rataskaevu. Pääravintola Rataskaevu 16 avasi ovensa muutama vuosi sitten. Suuren suosionsa vuoksi se perusti lähelle sisarravintolan, jonne asiakkaita on ohjattu kun pääravintolassa on täyttä. Näin mekin alunperin löysimme Väike Rataskaevuun.

Molemmissa ravintoloissa ruokalista on sama ja tarjoilijat työskentelevät molemmissa paikoissa. Sisustuksessakin on käytetty samoja ideoita. Näin on varmistettu molempiin paikkoihin loistava ruoka, erinomainen asiakaspalvelu ja viihtyisä ympäristö.

Ei tarvinnut tälläkään kerralla pettyä. Saimme hyvää, ravintolassa tehtyä, tuoretta leipää ja ihanat pääruuat.

Alkupaloista oli pakko kieltäytyä, että jaksoi herkutella suklaakakulla.

Teinit maistelivat tyrnilimsaa.

Liisa oli sydämellinen tarjoilija, joka huolehti pienistäkin yksityiskohdista.

En tiedä mahdammeko koskaan kyllästyä tähän ihanaan ravintolaan. Varaamme yleensä pöydän ja varmistamme paikat, sillä ravintola täyttyy viimeistä koloa myöten. Ruuat ovat kohtuuhintaisia. On ollut ilahduttavaa, että niin ruuan kuin palvelun taso on pysynyt korkeana kaikki nämä vuodet.

Kiitos taas Rataskaevu ja Liisalle terveisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s