Kohtaaminen – Mathildedal

Joskus kohtaamiset ihmisten kanssa ovat helppoja. Tavatessa mietit, mistä tämä ihminen on tuttu? Olenko nähnyt hänet jossain aikaisemmin? Juttu sujuu niin kuin jatkettaisiin siitä, mihin edellisellä kerralla lopetettiin.

Tiinan kohdatessani tuntui kuin olisin tiennyt hänet aina. Hetken keskustelussa uimme syvissä vesissä ja maalailimme yhdessä taivaanrantoja. Vietimme hetken yhteistä juhlaa.

Viisaat haltijat seurasivat puuhiamme.

Matkalla Kemiönsaaresta kotiin saimme idean poiketa Mathildedalissa tarkistamassa asuuko siellä onnellisia ihmisiä, niinkuin lehtijutusta vastikään luimme.

Pieni kylä meren rannalla on vanha ruukkialue Taalintehtaan tapaan. Siellä on sijainnut myös Teijon tehtaat, josta on kotoisin latokonsertissamme kunniapaikalla seisova Teijon Triumfi Miten hassu yhteensattuma! Pysähdyimme Matildan rantaan lounaalle ja kiertelimme pienissä putiikeissa. Lounaspaikkoja olisi ollut tarjolla useampikin. Olimme oikein tyytyväisiä uuteen Matildan Marinaan. Siellä oli hyvä ruoka ja kaunis näkymä veneille.

Mathildedal oli kaikin puolin mukava paikka. Minä viihdyin keskusteluissa Tiinan kanssa vanhalla muuntajalla ja sillä välin mies uppoutui Anne Kuntsin Vedic art-taiteeseen. Taide rauhoitti lepäämään hetkeksi lounaan päälle.

Mathildedalissa vaikutti meno ihan onnelliselta ja me olimme ainakin onnellisia pysähtyessämme sinne hetkeksi. Emme ehtineet tutkia, löytyisikö kylältä vielä toinenkin vanha Teijon Triumfi konserttilatomme kasmasiinin kaveriksi. Pitänee palata myöhemmin salapoliisitehtäviin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kohtaaminen – Mathildedal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s