Kesäyö Topin kanssa

Vietimme kesäyön Topin kanssa Sappeen kesäteatterissa. Näytelmän On kesäyö pääosassa esitti Topi Sorsakoskea loistava laulujen tulkitsija Ilkka Koivula. Muissa osissa nähtiin mm. Mira Luoti, Susanna Laine ja Jani Koskinen. Hellyyttävänä Rauli Badding Somerjokena esiintyi Mikko Huoviala. Hänellä oli myös rooli Danny Lipsasena, kylänmiehenä jne. Mikko oli loistava moneksi muuntuja, välillä ihana mielensäpahoittaja. Esityksessä oli taitava liveorkesteri. Tanssiryhmä piti liikettä yllä muidenkin puolesta.

Ilkka Koivula istui rooliinsa ammattilaisen elkein. Laulu sujui ja karismaa löytyi. Jani Koskinen Olavi Virtana oli myös vahva laulaja. Muitakaan esiintyjiä ei voi moittia. Tanssijoiden koreografia ei aina oikein istunut suomalaiseen lavanostalgiaan, mutta energinen porukka ainakin oli.

Yllä olevat kolme kuvaa näytöksestä on ottanut Daniel Paul.

Esitys oli aivan loppuunmyyty ja yleisö eli voimakkaasti juonessa mukana. Vitsit purivat hyvin katsojiin. Väliajalla esiintyjät myivät levyjään ja juttelivat yleisön kanssa. Innokkaimmat saivat valokuvia idoliensa kanssa.

Esitys on ehdottomasti näkemisen arvoinen, tasokas ja viihdyttävä kappale. Tällä kertaa kesäteatteriin ei tarvinnut varustautua sadevaatteiden ja toppapukujen kanssa. Hyttysetkään eivät kiusanneet. Otimme ilolla käyttöön uuden kesälelumme eli kännykkään liitettävän tuulettimen. Tulipas sillekin käyttöä!

Paluumatkalla yöuinti huuhteli loput hiet pinnasta.

Ah, tätä Suomen kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s