Boheemit kesäkahvilat – Juupajoki

Juupajoella on varsin boheemeja ja sensuelleja kesäkahviloita. Lakkautetulla Lylyn koululla on avannut ovensa Cafe Boheme. Värikäs talo on saanut tiloihinsa värikkään kahvilan. Pistäydyimme jäätelölle ja aaseja tervehtimään. Viitat ohjaavat perille Orivesi-Mänttä väliseltä tieltä. Kahvila on auki keskiviikosta sunnuntaihin. Viihtyisässä pihapiirissä on hauska istuskella.

Sensuelli Elli keittelee heinäkuun ajan sopan joka päivä Korkeakosken Amorinrannassa. Vohveleita ja pullakahvejakin on tarjolla. Tämäkin paikka on entinen koulu. Ellin kesäharrastuksen myötä Amorinrannasta löytyy myös kirpputori ja majoitusta. Paikka on hurmaava piharakennuksineen, rantoineen ja jurttineen. Talvisin Elli ja Jouni Raipela toimivat pari- ja perheterapeutteina. Sensuellia menoa on siis Juupajoella kesäkahviloissa. Amorinrantaan löytää perille samaiselta Orivesi-Mänttä tieltä viittoja seuraten.

Yksi kommentti artikkeliin ”Boheemit kesäkahvilat – Juupajoki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s