Majakan väki

Majakan väki on palannut kesäasumuksellensa mökin portaiden pieleen. Vähän ne vielä pyörivät levottomana ympäriinsä etsien paikkaansa talven jälkeen. Laiturikin kaipaa kunnostusta. Mutta onhan tässä kesä aikaa asettua omiin kallionkoloihin ja ehostaa nurkkia.

Majakka seisoo nyt komealla kivellä. Kivi on seilannut Helsingin ja mökin väliä. En edes muista, mistä sen alunperin mukaani nappasin. Painoa on sen verran juhlavasti, että vain vaivoin sain sen siirrettyä. Eiköhän se nyt ole paikkansa löytänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s