Merellinen Helsinki

Merellinen päivä Helsingissä alkoi aamiaisella auringon paisteessa Allas Sea Poolin Cafessa. Puurolla ja inkiväärishotilla kroppa hyrähti hyvin käyntiin.

Altaalta sai vuokrata vesijuoksuvöitä viidellä eurolla koko päiväksi, mutta sen verran energiaa kuluttavaa puuhaa on vesijuoksu, että montaa tuntia ei sitä huvia jaksa. Mutta mikä on killuessa lämpimässä altaassa katsellen ohi lipuvia Suomenlinnan lauttoja. Pieni pistäytyminen välillä kymmenasteisessa merivesialtaassa virkisti kummasti. Tilavassa saunassa oli mukava venytellä kireitä lihaksia. Kahdeksan maissa aamulla oli jo paljon ihmisiä liikkeellä.

Nautin kovasti ensivisiitistä Altaalle. Neljäntoista euron hinnalla sai kymmenen tuntia uintihuveja. Ihan koko rahan edestä ei edes tarvinnut rataa kiertää. Verkkaista vesijuoksua altaan ympäri niitä näitä rupatellen sopi hyvin minulle. Välitankkausta voi tehdä vaikka bikineissä baarin puolella.

Altaalta näkyi hyvin kauppatorin laidalle. Sieltä lähtee kesällä useampi lounasristeily päivässä lähisaaristoon. Jos haluaa syvemmälle merellisen Helsingin nautintoihin, niin lounasristeily on juuri sopiva tähän tarkoitukseen, joko saaristolaispöydän antimia nauttien tai sitten vain maisemia ihaillen.

Kyllä turistia merellisessä Helsingissä nyt hellitään!

2 kommenttia artikkeliin ”Merellinen Helsinki

  1. Allu 19.6.2018 / 23:28

    Oliko toi strutsin muna, kun näyttää niin isolta?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s