Lattarimusiikkia

Pieni konserttisali oli viimeistä paikkaa myöten täynnä, kun trio alkoi jammata lattarimusiikin tahtiin. Muusikot Camillo Pajuelo ja Natalia Castrillón ovat esiintyneet meilläkin kotikonsertissa. Uusi tuttavuus oli trion kolmas jäsen laulaja Nathaly Gómez. Bändi esitti musiikkia omista kotimaistaan eli Perusta, Kolumbiasta ja Venezuelasta harpuin, lauluin ja kitaroin. Kansainvälisen kirjakaupan ovista ja ikkunoista tulvi Nervanderinkadulle iloista ja energistä musiikkia. Viimeistään syksyllä trio tulee meille esiintymään. Lisää mulle tätä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s