Maija Karhi – In Memoriam

Toukokuun lopun kotikonserttimme alkoi haikeissa tunnelmissa. Vakinainen konserttivieraamme hurmaava näyttelijä Maija Karhi poistui maallisilta estradeilta maanantaina kunnioitettavassa 86 vuoden iässä. Maija ilahdutti aina iloisella olemuksellaan ja elämänmyönteisellä otteellaan. Illan taiteilijamme Natalia ja Sergio Castrillón halusivat omistaa koko konsertin hänen valoisalle muistolleen.

Konsertti oli Sergio Castrillónin pop-sävellysten ensiesitys. Kyseessä oli siis jo toinen maailmanensi-ilta kotikonserttisarjassamme. Kuulimme herkkiä rakkauslauluja ja kauniita balladeja sellon, kitaran ja harpun säestyksellä. Ihanan sielukkaat sävellykset sopivat hyvin illan tunnelmiin. Sergio kertoi tarinoita ja taustoja omille sävellyksilleen. Hämmentävän hyvin harppu istui popmusiikkiin sellon ja kitaran rinnalle. Olipas taas ihanan erilainen konsertti. Kuulijat olivat tietysti myytyjä. Illan nuorin konserttivieras istui kaksivuotiaan tyyneydellä koko konsertin ajan tuijottaen ihaillen kummisedän soittoa. Tämä varmaan kuvasti hyvin konsertin intensiteettiä. Kiitos, Natalia ja Sergio taas kerran!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s