Kielot kukassa

Metsäpolkua kävellessä tuoksui ilmassa hento parfyymi. Kansalliskukkamme kielo on aloittanut kukintakautensa. Eilen uintiretkellä kukat olivat vielä nupussa, mutta tänään oli jo monta kukkaa auki. Kielot olivat niin kauniita, että poimin muutaman olohuoneen pöydälle maljakkoon iloa tuomaan. Wikipediassa kerrotaan, että brittiläisessä kansanlääketieteessä kielon on uskottu auttavan eri tavoin valmistettuna muun muassa muistin vahvistamisessa, puhekyvyn parantamisessa ja maalaisjärjen kehittymisessä. Juhuu, siirtyyköhän vaikutus myös kukkia haistellessa? Minä arvelen, että tuoksu levittää kaikkia näitä hyviä vaikutuksia….

2 kommenttia artikkeliin ”Kielot kukassa

  1. Jaana 22.5.2018 / 22:37

    Minäkin keräsin ensimmäisen kimpun, ihania! Uskotaan vakaasti, että nuuhkiminenkin on hyväksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s