Tulppaanien kauneutta

Hollannin tulppaanien jälkeen on nyt tarkistettu tulppaanit mökin nurkalta. Kauniita ne ovat täälläkin. Tässä kaunis hento vaaleanpunainen. Yritin hakea tänään kukkia istutettavaksi laatikoihin, mutta puutarhalla sanoivat, että ensi viikolla vasta tulee isommat toimitukset kesäkukkia. Vaikka on aurinkoista ja lämmintä ollut, niin kukkien aukeaminen on vielä vähän vaiheessa. Odotellaan siis kärsivällisesti. Kukkien istutusta odotellessa ehdin pestä autosta talviliat pois. Tärkeä homma sekin ja auto oli todella putsauksen tarpeessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s