Amsterdamin viikonloppu

Viikonloppumatkamme Amsterdamiin oli onnistunut. Kolmessa päivässä ehdimme nähdä paljon. Minä pääsin ihailemaan tulppaaneja Keukenhofiin.

Saimme auringonpaistetta ja hyvää ruokaa ruokafestivaaleilla Westerparkissa.

Kulttuuria saatiin sopiva annos Banksyn näyttelyssä.

Kanavaristeily oli mukava.

Hotellimme sijaitsi muutaman kilometrin päässä keskustasta. Julkinen liikenne keskustaan oli sujuvaa linjoilla 12 ja 14. Toisella pääsi esim. Damille ja toisella museoalueelle. Raitiovaunupysäkki oli aivan hotellin vieressä. Meille sijainti oli sopiva. Neljänkymmenenkahdeksan tunnin yhdistetty raitiovaunu- ja bussilippu maksoi vain 12,5 € ja sillä pystyi kulkemaan yötä päivää. Uber-taksi Westerparkin keskustan päästä hotellille maksoi 6 euroa. Lentokenttäjuna pysähtyi lähellä olevalle Sloterdijkin asemalle.

Hotellin huoneet olivat tilavat ja erittäin siistit. Aamupala oli runsas ja kokkipoika paistoi minulle lättyjä joka aamu. Yleiset tilat olivat viihtyisät ja palvelu sujuvaa. Hotellimme oli XO Hotels Park West. Puolet kahdeksan hengen seurueestamme majoittui hotellilla ja toiset neljä Westerparkin keskustan päässä yksityisasunnossa.

Matkaseurueemme kulki sopivasti yhdessä ja erikseen. Oli mukava saada perheen kaikki neljä lasta samaan aikaan samaan paikkaan. Kummipoika soveltui hyvin porukkaan mukaan. Matka oli hänelle rippilahja. Eikö ennen vanhaan ajateltu, että rippikoulun käynyt astuu jo aikuisten maailmaan. Amsterdamissa pääsi ihmettelemään avaraa aikuisten maailmaa Punaisten lyhtyjen alueelle ja Hard Rock Cafen jytkeeseen. Ruokafestivaaleilla oli kunnon meno esityksineen ja pilviveikkoineen. Eikö kummitädin ole tarkoitus ohjata kummilapsi turvallisesti avaraan maailmaan 🌞

2 kommenttia artikkeliin ”Amsterdamin viikonloppu

  1. Allu 18.5.2018 / 09:49

    Veimme aikanaan suomalaisvieramme Amsterdamiin ja heidän kaino poikansa taisi saada trauman punalyhtykaduilla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s