Litografiaa

Taiteilijapari Ilona Raipala ja Marius Olsen järjestivät mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua litografian tekemiseen omassa työpajassaan Aseman Kiviatelierissa. Atelieri sijaitsee Orivedellä vanhassa rautatieaseman rakennuksessa. Taiteilijat liittyivät viikonloppuna Tampereen seudulla järjestettyyn taidesuunnistukseen, joka avasi mahdollisuuden kurkistaa monen muunkin tekijän työhuoneelle ja gallerioihin.

Ilona Raipala kuvaa luontoa sekä taidegrafiikan että maalauksen keinoin. Ilona on maalannut viime vuosina eniten ulkona luonnossa, mutta työstää maalauksiaan myös atelierissa.

Fär-saarilta kotoisin olevalla Marius Olsenilla on takanaan pitkä kokemus taidegraafikon ammatista. Hän työskentelee erilaisin perinteisin menetelmin. Mariuksen aihemaailmassa toistuvat maisemat, luonto ja psykologisesti syvälliset muotokuvat.

Atelierissa on vaihtuvia työhuonenäyttelyitä sekä teoksia myynnissä. Pajalla voi toisinaan tavata myös vierailevia taiteilijoita työssään. Kiitos Ilona ja Marius mielenkiintoisesta taidehetkestä. Oli hauska päästä kurkkaamaan taiteenne maailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s