Rakasta minua

Välillä elämässä tapahtuu hupaisia yhteensattumia. Tässä tarjoan teille yhden niistä. Minusta on tullut runoilija.

Tutustuimme muutama vuosi sitten saksalais-turkkilaiseen sohvasurffariin. Olemme pitäneet yhteyttä koko ajan. Olemme tavanneet Saksassa sekä useamman kerran Suomessa.

Muutama viikko sitten sain surffariystävältämme pyynnön kääntää pari saksalaista runoa suomeksi, koska hänen ystävänsä umpisaksalainen muusikko halusi levyttää suomeksi. No tuumasta toimeen kovalla tohinalla, sillä studio odotti nauhoitusta ja käännöksen tekemiseen oli aikaa muutama tunti.

Tänään sain linkin ensimmäiseksi tehtyyn nauhoitukseen ja pyynnön tarkistaa lausuminen ja sisältö. Huh, mitä vauhtia! Puhelimessa annetuilla neuvoilla yritimme herra muusikon kanssa saada kielen istumaan musiikkiin ja ummikon suuhun. Ihan vielä ei tullut valmista, mutta laitan aivan varmasti teille linkin, kun nauhoitus julkaistaan. En malta olla julkaisematta teille maistiaisiksi tekstin raakiletta. Koska runo on käännetty espanjan, englannin ja saksan kautta suomeksi, niin vähän täytyy vielä tarkistella alkulähteiltä, mitä lopulta on haluttu sanoa.

Totuuskin runoilusta paljastui siis teille tämän tarinani myötä eli en ole oikeasti runoillut vaan kääntänyt tekstiä. Mutta hauskaa on ja esitys kuulosti hellyttävältä bändin esittämänä.

Rakasta minua

Aina ja ikuisesti!

Rakasta minua

En voi enää odottaa!

Jokaisen päivän haluan jakaa

Jokainen ilta minua muista!

Suutele minua kiihkeästi

että viimein tiedän:

Olet minun

Niin kauan kuin elämme.

Anna minulle kätesi, ota sydämeni pantiksi

matkalle rakkauden maahan!

2 kommenttia artikkeliin ”Rakasta minua

 1. Anna / Kätteni Jäljillä 25.4.2018 / 08:53

  Hih, ihan mahtavaa! 😀 Saksasta espanjan kautta suomeksi, ei varmasti mikään helpoin mahdollinen käännös.. Odotan innolla että kuulen sen kappaleen jonain päivänä, johon just SÄ oot osallistunut! ❤

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 25.4.2018 / 20:02

   Juu ja englanti oli vielä siellä jossain välissä. Minusta tämä on niin hupaisa projekti. Katsotaan nyt mitä syntyy ja ehkä kasataan vaikka kotikonsertti!

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s