Kangasalan kivikirkko

Yksi kauneimmista kirkoista on mielestäni Kangasalan vanha kivikirkko. Ihailen sitä aina mökkimatkalla kun ajamme ohi. Kirkko on suosittu vihkikirkko ja yksissä ystävien hääjuhlissa olen saanut minäkin olla siellä mukana. Ihanat ja iloiset nuorten ihmisten häät vietettiin kauan sitten. Pääsiäisenä pysähdyimme hautausmaalle viettämään hiljaisen hetken, sillä ALS-tauti vei tuon häistä tutun sulhasmiehen kolmessa kuukaudessa diagnoosista hautaan. Eipä sitä aina arvaa mitä elämä eteen tuo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s