Loopin kasvisbrunssi

Ravintola Loop jaksaa kerrasta toiseen taikoa maittavia syötäviä hävikkiruuasta. Tarjolla on kaunista silmänruokaa ja ennalta aavistamattomia herkkuja muualla yli jääneistä kasviksista, hedelmistä jne.

Poikkesimme Loopissa viikonlopun kasvisbrunssilla. Eikä pettänyt Loop tälläkään kertaa. Värikkäät salaatit, maistuvat smoothiet ja teinit koukuttanut tuorepuuro pisteltiin poskeen nopeasti.

Lämpimänä ruokana meille tuotiin keittiöstä pannukakkua kasviksilla ja sienillä.

Hävikkileipäolutta sai tilata brunssille lisähintaan.

Erilaisia jälkiruokia kahvin ja teen seuraksi löytyi sivupöydiltä. Tällä kertaa tarjolla oli makeita tuulihattuja, hedelmiä ja banaanikakkua suklaakastikkeen kanssa.

Loop sijaitsee Helsingissä vanhan Lapinlahden sairaala-alueella. Ravintolasalissa ja talon muissa tiloissa voi käydä brunssireissulla katsomassa taidetta tai kulkea kauniissa puistikossa ja ihailla merimaisemia Hietaniemen hautausmaan suuntaan. Viikolla tarjolla on lounasta.

Tänäänkin on hyvä sunnuntaibrunssipäivä Loopissa. Brunssin hinta 19,50 aikuisille on todella kohtuullinen. Kattaukset ovat klo 11 ja 13. Ravintolasalin taidenäyttelyssä Tunne pinnassa ovat esillä Mari Kopteffin ja Mari Sihvosen taulut 20.5.2018 saakka. Näyttely avattiin perjantaina 13.4.2018.

Loop

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s