Hävikkileipäolut

Jos olet olutharrastaja, niin tässä sinulle vinkki erilaisesta oluesta. Hävikkiruokaravintola Loopissa voi tilata itselleen hävikkileipäolutta. Pieni olutpanimo Brewniverse on kehitellyt ylijääneistä Vaasan ruispaloista olutta nimeltään Wasted. Toinen Brewniversen kierrätysolut on nimeltään Jämä.

Loopista saatava Wasted on kevyt ykkösolut. Väittäisin, että se on mainio vappuolut, sillä tuoksu oli vähän simainen. Miehen makuarvio lyhkäisyydessään kuului; maistui hyvin ruuan kanssa, kelpo ykkönen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s