Ihanat naiset

Mitä tapahtuu naisten saunaillassa? No, syödään tietysti hyviä ruokia ja avataan herkullinen parsakausi. Seuraksi maistellaan kuohujuomaa ja hyviä viinejä. Vaihdetaan kuulumiset ja skoolataan elämän suurille ja pienille voitoille. Silitellään pois murheet ja mennään saunaan.

Mitä tapahtuu naistensaunassa? Istutaan sisarellisesti vierivieressä lauteilla. Ryhmärasvataan naamaan ihmeitä tekeviä voiteita, jäähdytellään napasillaan terassilla naapureiden iloksi ja vaihdetaan viimeisimmät vinkit naisen elämään. Ihmetellään synnyttävän miehen mysteeriä.

Naistensaunassa kuultua: Kun nainen tulee tiettyyn ikään niin alapääkin alkaa hiota. Nivuset kostuvat ja kehittävät kiusaavaa tuoksua. Mutta ei hätää naiset, pyöritellään rexonat reisille, niin elämä taas hymyilee. Kiitos seurasta ihanat naiset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s