Tuomarinkylän kartanolla

Tuomarinkylän kartanon alue on mukava retkikohde Pohjois-Helsingin maaseutumaisemissa. Alueella toimii ratsastuskoulu ja pihapiirissä pyörii hevostyttöjä ratsuineen.

Päärakennuksen on valloittanut Taidekoulu Alfa. Siellä on myös viehättävä Klementinan sali. Viihtyisän musiikin soidessa voi ihailla taidetta tai ostaa vaikkapa yksilöllisiä vaatteita.

Sivurakennuksen vanhassa tanssisalissa toimii Annan Kartanon ravintola. Sieltä saa niin herkulliset makeat kuin suolaiset syötävät. Me poikkesimme sinne maittavalle brunssille.

Toisessa sivurakennuksessa on sisustajan taivas. Country White liike on täynnä sisustustavaraa. Myös vaatteita leideille on rekkikaupalla esim. merkkiä Odd Molly. Liike on viihtyisä ja tavaraa on pieneen ja isoon tarpeeseen useassa eri huoneessa.

Koska olimme liikkeellä sunnuntaina niin meiltä jäi katsastamatta kiinni ollut vaateliike ByPias. Tuomarinkylän kartanon alue oli oikein mukava retkikohde. Kesemmällä aiomme tehdä uuden vierailun alueelle. Kiertely Klementinan salin taiteen äärellä, pientä shoppailua pihaputiikeissa, maalaismaiseman ja hevosten ihailua sekä rentoa viihtymistä Annan Kartanon herkuista nauttien…aika hyvä suunnitelma!

https://blyygiblumsteri.wordpress.com/2018/03/25/klementinan-sali/

https://blyygiblumsteri.wordpress.com/2018/03/25/sunnuntaibrunssi-kartanolla/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s