Sunnuntaibrunssi kartanolla

Tuomarinkylän kartanoromantiikka houkutti meitä sunnuntaibrunssille. Brunsseja järjestetään kartanolla pari kertaa kuukaudessa. Varasimme pöydän viikolla ja viimeistä paikkaa myöten oli Annan Kartano täynnä ruokailijoita. Hesarin Nyt- liitteen juttu ravintolasta sai varmaan porukan liikkeelle kauniin sään ohella.

Ravintola sijaitsee yhdessä Tuomarinkylän kartanon sivurakennuksista. Se on aikoinaan toiminut tanssisalonkina. Ravintola on nimetty edesmenneen kartanonrouvan Anna Möllerin mukaan.

Kristallikruunut muistuttivat kartanoromantiikasta.

Tunnelma oli rento ja palvelu ystävällistä. Samaan saliin mahtuivat hyvin niin ulkoilijat lenkkivaatteissaan kuin perhejuhlijat korkokengissään kuohuviinilaseineen.

Brunssitarjottavaa oli monessa pöydässä. Suolaisille oli oma runsas pöytänsä, kuten myös leiville, makealle ja juomille. Monessa eri pisteessä oleva tarjoilu teki sen, että vaikka väkeä oli paljon, niin mihinkään ei tarvinnut jonottaa kauaa. Täydennystä tuotiin koko ajan ja mikään ei päässyt loppumaan. Salaatit olivat raikkaita ja leipomukset tuoreita. Myös lämmintä syötävää oli tarjolla. Valikoima oli sopivan laaja ja siitä löytyi herkkuja kaikille vauvasta vaariin. Valikoiva teinimmekin oli tyytyväinen pöydän antamiin. Savukala oli minun mieleeni. Teinille maistuivat lihapullat. Mies oli tyytyväinen kun sai tuoreita vohveleita. Ainoastaan valmiiksi haudutettua teetä jäin kaipaamaan.

Ravintolassa oli mukavia seurustelunurkkauksia ja kesällä terassi on taatusti suosittu.

Brunssi Annan Kartanolla oli mukava kokemus. Hinta 25 € oli kohtuullinen. Lapsille brunssi oli hinnoiteltu erikseen. Viemme varmaan kesällä vieraitamme tutustumaan tähän paikkaan. Pihapiiristä löytyy hevostallien lisäksi vaate- ja sisustusliikkeitä sekä viehättävä Klementinan sali, josta postaan myöhemmin erikseen.

Ainoa lisätoive Annan Kartanolle on, että seuraavalla kerralla musiikki on jotain muuta kun radioränttätänttää. Kartanoromantiikka pääsee kauniiseen kevätkukkaan paremmin viihtyisän musiikin tahdissa. Onneksi musiikki jäi iloisen puheensorinan alle eikä häirinnyt liikaa. Tanssisalonki ansaitsee arvoisensa musiikin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Sunnuntaibrunssi kartanolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s