Laulujoutsenia horisontissa

Voiko selvempää kevään merkkiä olla kuin avoimena loiskiva meri ja laulujoutsenia horisontissa. Jörgen ja Ilona johdattelivat luisteluseurueemme Suvisaariston kauniita reittejä myöten ihailemaan luonnon ihmeitä.

Laulujoutsenet olivat löytäneet avomerta. Siellä ne horisontissa pitivät omia kekkereitään samalla kun me istuimme saaren nokassa tuulen suojassa evästämässä ja katselemassa komeita näkymiä.

Jäälle oli tullut vähän lunta ja pintakin oli paikka paikoin röpelöinen. Tuuli kuitenkin kuljetti takaisin päin mukavasti. Oli mahtava päästä pienelle viikonloppuretkelle. Kilometrejä tuli aamupäivän aikana 15. Se oli juuri sopivasti lauantaipäivän ratoksi. Vauhti oli mukavan leppoisa ja joukkoa johdattivat loistavat vetäjät. Ilman vapaaehtoisia taitavia ryhmänvetäjiä tällaiset elämykset jäisivät ulottumattomiin. Tuhannet kiitokset Jörgen ja Ilona!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s