Kevättä kohti luistellen

Edellisestä pitkästä luisteluretkestäni on melkein kaksi kuukautta. Luulin, että kevät jo tulee ennen kuin minä pääsen luistelukuntoon. Monen viikon flunssa ei ole antanut mitään mahdollisuuksia ajatellakaan retkiluistelua.

Onneksi Bernt Blomin johdattelemana pääsin nauttimaan kahdenkymmenen hengen porukan mukana kauniista ja aurinkoisesta päivästä Espoon Suvisaaristossa. Lähtöpaikkana toimi Hanikan uimarannan laituri, josta otettiin vauhtia auratun radan kautta kohti ulompia saaria.

Jää oli luistava ja muitakin kulkijoita tuli vastaan. Ahtojäitäkin käytiin ihmettelemässä.

Rantoja pitkin mutkitellen löytyi suojaisa taukopaikka.

Hyvän retken kruunasi kunnon eväät.

Kyllä se jo kovasti kevättä pukkaa. Siltä tuntui ainakin näin aurinkoisena päivänä.

Retkisaldo minulla oli 25 kilometriä ja huikean hyvä mieli. Oli mahtava päästä luistelemaan hyville jäille ja ihailemaan upeita merimaisemia. Sopivalla luistelutahdilla ja useilla pienillä tauoilla rytmitettynä minäkin jaksoin keikutella mukana. Kiitos mukaville vetäjille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s