Villasukissa

Flunssa on jatkunut jo kolmatta viikkoa. Tohtori valisti, että rouva hyvä, tässä ei voida nyt odotella mitään ihmeparantumista, teidän pitää levätä! No yritetään, yritetään!! Keuhkot kuunneltiin, melkein joka aukko tähystettiin, verta tutkittiin putkilokaupalla, happisaturaatiot tarkistettiin, reseptit kirjoitettiin ja vakuutettiin, että hengissä selvitään, mutta….levätä pitää.

Edellisen kerran taisi samanlainen megalotauti iskeä 80-luvulla. Sen antaman vastustuskyvyn voimin on selvitty tähän saakka ilman rokotuksia. Mies otti tavalliseen tapaan rokotuksen. Hänellä tauti on jo neljättä viikkoa. Ei siis ole rokotuskaan auttanut tänä vuonna.

Minä olen nyt laittanut jalkaan uudet lahjavillasukat varpaita lämmittämään. Mummun marjamehu höyryää mukissa ja kynttilä valaisee pöydällä. Hengästyttävää liikuntaa ei saa harrastaa…kestän sen, kun kelikin on ulkona niin kurja. Puhumatta pitäisi olla…onnistuu, jos kukaan ei ole samassa huushollissa ja puhelimeen ei vastaa… Nyt peitto korviin ja päiväunille. Uni on lääkärinkin mukaan paras lääke.

6 kommenttia artikkeliin ”Villasukissa

  • blyygiblumsteri 15.3.2018 / 10:56

   Täytyy ajatella niin, että tällaiset kulkutaudit ovat pieniä murheita, kun vertaa vakavampiin juttuihin elämässä. Lepääminen on ihan tarpeellista aika ajoin ettei pääse mopo liiaksi kiihtymään.

   Liked by 1 henkilö

 1. Allu 15.3.2018 / 10:59

  Ihan sama mun sukulaisilla ja joillakin ystävilläkin Suomessa. Se ”normaali” rokotus ei ollut b-virukselle ja kaikki makaavat rättiväsyneenä kuumeessa, minua paljon vanhempi veljeni on jopa sairaalassa, kun asuu yksin eikä pysty mihinkään. Mä otin 2016 rokotuksen ekaa kertaa elämässäni ja olin koko talven jonkinlaisessa flunssassa (tiedän, että sen rokotus on vain,,,,,, jne), mutta silti omituista se sairastelu. VIime vuonna en ottanut ja nyt ei ole ollut edes nuhanpoikasta, toi toi toi, koputan puupäätäni. Gute Besserung♥

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 15.3.2018 / 12:24

   Minäkin olen skeptinen näiden rokotusten suhteen. Sinä vuonna kun otin rokotuksen niin sairastin enemmän kuin koskaan. Useampana vuonna ilman rokotusta olen selvinnyt varsin vähillä taudeilla. Ota tästä nyt selvää..

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s