Matkamuistoja maailmalta

Siinä se nyt on, uusin matkamuistomme maailmalta, samppoopullo Marokosta. Kuka sitä mitäkin tuo matkamuistona. Me yleensä tuomme jääkaappimagneetin ja samppoopullon.

Löysimme pullon maalaismarkkinoilta Toundoutista Saharan laitamilta. Kovin paljon en noista arabian koukeroista, vai mitä lievät, ymmärrä. Mutta vakuutan, että samppoona tuo meille myytiin. Ainoa mitä ymmärrän on 50+, joka minun tulkintani mukaan tarkoittaa, että soveltuu yli viisikymppisille tai 50% enemmän tehoa.. arvailen. Lisäksi New on ihan lupaava sana…tavallaan. Vähän pelotti tuo aktiva naturals, mutta eikö se luonnonmukaisuus ole ihan hyvä elementti…toivottavasti. Hyvin se tuntui asettuvan paikalleen kotimme muiden pesutuotteiden kanssa samaan hyllyyn.

Seuraava osuus ei ole helppoa luettavaa niille, joiden mielestä ainoa oikea hiustuote on Love Your Hair-samppoo…koska sitä on ostettu viimeiset 20 vuotta ja mikään ei ole yhtä hyvää kuin se ja koskaan en siitä luovu jne. Minun periaatteeni on antaa kaikille samppoille mahdollisuus. Maailmalta löytyy sellaisia tuoksuja, mitä meillä ei myydä ja joka kerta kun uudella samppoolla pesee, niin tulvahtavat mieleen mukavat matkamuistot. Siitä ihania ovat nuo jääkaappimagneetit ja samppoot, että ne ovat aina mukana arkipäivässä. Kaikki hyvin tähän saakka..

Tänään sitten avasin Marokon samppoon ensimmäistä kertaa. Yritin ensin tuoksutella, mutta kovin vahva tuoksu ei ollut. No ei se mitään. Pieni loraus kädelle ja….auts! Väri uudessa pesuaineessa on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Nyt kyllä rupesi jo arveluttamaan liekö tuo samppoota ollenkaan. Mikähän laista tehokkuutta tuo Aktiva tarkoittaa? Aika naturals on kyllä väri. Mistähän se on tehty? Onkohan kauppias täyttänyt pullon ihan omilla pikku kätösillään oman puutarhan tuotteilla? Vähän kyllä pelotti suihkun jälkeen katsoa lopputulosta peilistä, mutta toistaiseksi kaikki hyvin 🙂 Ainakin vielä on hiuksia yhtä paljon päässä kuin ennenkin.

Josko tästä tekisi sellaisen ihmiskokeen, että miten tuo samppoo pitkällä aikavälillä vaikuttaa. Vai alkaako se vaikuttaa johonkin muuhun kuin hiuksiin, niin ettei se ehkä olekaan samppoo.. jos tällä saisi vaikka kauniin uuden värin hiuksiin…Vaikka Tanhupallo-hiukset! Tanhupallo on niin mun nainen. Se ymmärtää vielä matkailunkin päälle!

https://m.youtube.com/watch?v=HRhGmTZezeY&time_continue=5

4 kommenttia artikkeliin ”Matkamuistoja maailmalta

 1. Jaana 5.3.2018 / 21:10

  ;>) Mielenkiintoista… Miltähän näytät, kun seuraavan kerran tavataan? Laita varmuudeksi nimilappu kaulaan!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 5.3.2018 / 21:59

   Luulen, että vähintään kävelytyyli säilyy samana tunnistettavana. Jos ei niin olisin aika huolestunut…

   Tykkää

 2. Allu 6.3.2018 / 09:00

  Unisin rähmäisin silmin katsoen luulin kädessä olevan hiirenpoikasen, IIIGH.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s