Laajalahdella paistaa aurinko

Muutaman vuoden tauon jälkeen Helsingin Laajalahdelle on aurattu luistelurata. Se on otettu ilolla ja riemulla käyttöön! Välillä oli talvia, jolloin jäät olivat liian heikot, liian lyhyen aikaa tai muuten vain sellaisessa kunnossa, että radat jäivät tekemättä. Nyt kannattaa nauttia kaikkien veromarkkojen edestä tätä huvia…ja kansahan nauttii!!

Myönnän, että rata on lyhyt, vain 1,3 km. En kiistä, etteikö jää voisi olla paremmassa kunnossa, mutta hei ei valiteta, nautitaan! Minulle riitti, kun sain paistatella päivää ja katsella kuinka ihmiset hyrisivät hyvällä tuulella ja viettivät leppoisaa sunnuntaipäivää ystävien ja perheen kanssa. Olla matkalla, on tärkeämpää kuin taakse jätetyt kilometrit. Tällä filosofialla nautitaan tänään.

Jäälle pääsee esim. nelosen päättäriltä mattolaiturin vierestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s