Ravintolasuositus Marrakech – Al Fassia

Lomamme viimeisenä iltana Marrakechissa menimme syömään suosittuun ravintolaan nimeltään Al Fassia Gueliz. Varasimme paikat etukäteen, sillä muuten olisimme varmasti jääneet ulos. Samannimisiä Al Fassia ravintoloita on kaupungissa kaksi, joista tämä Gueliz sijaitsee keskustassa.

Alkupaloiksi tilasimme pieniä kippoja täynnä erilaisia Marokon kasvisherkkuja. Jokainen löysi näistä oman maun mukaista syötävää.

Listalta löytyi pääruuaksi suussa sulavan pehmeää ja maukasta lampaan lapaa, jota oli haudutettu ruukussa yli viisi tuntia. Seuraksi sille saimme couscousia. Annos oli runsas ja siitä riitti useammallekin ruokailijalle. Ravintolasta sai myös marokkolaista viiniä, joka oli kerrassaan juomakelpoista ja sopi hyvin lampaan seuraksi. Ostimme samaa viiniä myös kotiin tuotavaksi.

Jälkiruuaksi emme runsaan illallisen jälkeen jaksaneet muuta kuin minttuteetä.

Ravintola oli koko ajan täynnä. Yksi pöytä kun tyhjeni, niin kohta tulivat toiset asiakkaat tilalle. Sali oli täynnä viihtyisiä nurkkauksia. Paikalla oli sekä turisteja että paikallisia ruokailijoita. Tarjoilu oli sujuvaa.

Al Fassia oli mukava päätös Marokon matkalle. Suosittelen ravintolaa hyvän ruuan ja mukavan tunnelman ystäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s