Tsua tsuaua

Kuorokausi käynnistyi pienen tauon jälkeen. Mukava oli pitkästä aikaa päästä laulamaan. Mukaan on tullut uusia hyviä laulajia. Meitä on jo 56 laulajaa, mikä on aika upean iso porukka. Alussa oli kaksi pientä kuoroa, toisessa kolme laulajaa ja toisessa seitsemän. Voimat yhdistettiin ja siitä on vuosien varrella kasvettu näin isoksi kööriksi.

Melkomoisessa myräkässä sain tänään talsia, että pääsin kuoroharjoituksiin. Lippu liehui Saulin pressajuhlien kunniaksi. Mutta oli kyllä melko talvinen juhlapäivä Helsingissäkin. Pari kertaa päivän mittaan kaivoin auton esiin noin parikymmensenttisen lumen alta. Illalla en sitten enää viitsinyt lähteä autolla liikkeelle kun ei ollut aivan pakko. Nyt auto on saanut autohallissa sulatella viimeiset lumet katoltaan. Huomenna pitää taas aamulla lähteä ihmettelemään keliä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s