Sweet sixteen

Tammikuu on meidän perheessä juhlakuukausi. Kun muut viettävät tipatonta tammikuuta, niin meillä juhlitaan monta kertaa viikossa. Joulukuun viimeisenä päivänä syntynyt mies aloittaa juhlat. Yleensä niitä juhlitaan koko yö aina tammikuun ensimmäisen päivän puolelle ilotulituksen ja tykinlaukausten saattelemana. Teini saavutti tässä kuussa suloisen kuudentoista vuoden iän. Kaveribileet pidettiin pool-party teemalla. Minä saavutin myös suloisen iän, mutta siinä on muutama numero enemmän. Miehen kanssa juhlimme vuosipäivää tammikuussa. Se ei ole hääpäivämme, vaan meille suurempi juhla on se päivä, kun nettipari tapasi ensimmäistä kertaa kasvotusten. Sama ravintolapöytä varataan tätä tilaisuutta varten joka vuosi. Vain yhden kerran synnytyksen takia on pöytä ollut tyhjänä. Kivoja juhlia ovat kaikki, mutta ottaa aivan voimille tämä ahkera juhliminen. Ehkä nyt voi yrittää huilata vähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s