Hullunkuriset perheet

Täyttä menoa ensimmäisestä hetkestä viimeiseen minuuttiin, hetkeksikään herpaantumatta, piti yllä ruotsalainen hullunkurinen perhe Carling esiintyessään. Perheyhtye oli viikonloppuna liikkeellä jazzklubi Storyvillessä kolmen sukupolven voimin. Isoäiti Aina pomputtelija banjoaan. Hänen kolme lastenlastaan, tyttöjä kaikki, puhaltelivat erilaisia soittimia ja lauloivat. Varsinainen showtähti oli Ainan tytär Gunhild Carling, joka soitti kaikkea säkkipillistä nokkahuiluun ja yhtäaikaa useampaakin trumpettia sekä lauloi upealla äänellään. Toinen veljistä oli rumpujen takana ja toinen musisoi klarinettinsa kanssa. Jottei homma olisi liian yksinkertaista, niin välillä he sitten vaihtoivat soittimia lennosta. Tämän lisäksi erilaisilla varietee numeroilla he viihdyttivät ja hauskuuttivat yleisöä. Tanssia ja erilaisista temppuja esitettiin musiikin ohessa. Näillä taidoillaan he ovat minun lisäkseni vakuuttaneet jopa naapurimaan kuninkaan. Huh, mikä hullunkurinen perhe!

Esitys oli hengästyttävän vauhdikas. Päätähti Gunhild Carling oli huikaisevan taitava esiintyjä. Rumpali Ulf Carling oli varsinainen showmies. Lopussakaan bändissä ei ollut valittamista. Sitä paitsi Ruotsissa on lisää tämän perheen muusikoita. Kaikki eivät mahtuneet edes lavalle Helsingissä. Show oli näkemisen arvoinen. Bändi tulee uudelleen Suomeen kesällä. Linkin kautta löytyy lyhyt video lauantain konsertista.

https://www.facebook.com/gunhildcarlingfanclub?ref=hl

Jazzklubi Storyville juhlisti 25 vuottaan hyvän musiikin ja cocktailien äärellä.

Me juhlimme Storyvillessä miehen kanssa vuosipäivää hyvässä seurassa ja maukkaan ruuan ääressä. Jo vuodesta 1998 samana päivänä, samassa pöydässä, sama pari. Vuodet vierivät, bändit vaihtuvat, mutta meillä on aina yhtä hauskaa!

å

2 kommenttia artikkeliin ”Hullunkuriset perheet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s