Valamon Kerubi

Uuden vuoden kunniaksi pääsimme maistelemaan Valamon Kerubia. Se on valkoisista viinimarjoista ja keltaisista karviaisista valmistettu puolikuiva marjakuohuviini. Prosentteja siinä on 12,5% eikä se maistunut minun suuhuni liian makealta vaan oli enemmän kuivahko. Maku oli minusta täyteläinen. Juomassa oli enemmän viinimäisyyttä kuin mehumaisuutta. Tämä mehumaisuus vaivaa usein kotimaisista marjoista tehtyjä viinejä. Valamon Kerubissa oli pirteät ja runsaat kuplat sekä kaunis väri. Kuten nimestä käy ilmi niin kuohuviini on valmistettu Valamon luostarissa ja sieltä sitä voi ostaa. Poikkeuksellisen hyvä kotimainen marjakuohuviini, minun mielestäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s