Mies ja kitara

KOM-teatterin ravintolanäyttämöllä esiintyi trio Taljanka. Joku on väittänyt, että se oli aloittaessaan Suomen ensimmäinen etnobändi. Bändi on perustettu vuonna 1975. Taljanka esittää mm. Latinalaisen Amerikan musiikkia ja slaavilaisia lauluja. Yhtyeen kuuluisin kappale lienee kuitenkin Huopikkaat.

Taljankassa musisoivat aviopari Anja ja Timo Tyrväinen sekä Ari Salin. Laulaja Anja Tyrväinen on vahva draama queen, joka esityksellään ja olemuksellaan osasi vallata estradin. Timo Tyrväisellä riitti välispiikkeihin juttua, varsinkin menneiltä vuosilta. Konsertin ensimmäinen osa koostui pääosin Latinalaisen Amerikan musiikista. Väliajan jälkeen siirryttiin espanjalaiseen musiikkiin, joka oli minusta konsertin ehdottomasti paras osuus.

Kitaristi Ari Salin on yksi Suomen parhaita flamencokitaristeja. Espanjalaisen musiikin osuudessa huomasi, että kitaristi vallan lämpeni ja sormet juoksivat hurjaa vauhtia kitaran kielillä. Minun olisi niin tehnyt mieleni hypätä lattialle kannustamaan. Istuin kuitenkin sivistyneesti tuolillani ja nautin kuulemastani. Hitsit, mikä meno! Hyvä Ari!!

Arin kitaroinnille ja KOM-teatterin ravintola Pontuksen pitsalle 10 pistettä ja papukaijamerkki. Konsertti oli loppuunmyyty ja sali täynnä. Seuraavassa Pontuksen maanantaikonsertissa esiintyy mm. Kaj Chydenius.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s