Ravintolasuositus – YesYesYes

Roban kulmassa on avattu uusi kasvisravintola YesYesYes. Poikkesimme lauantai-iltana syömään kaupungin parasta tandoorileipää. Tuoreet suussa sulavat leivät olivat juuri sellaisia kuin pitääkin, ei liian rapeita, ei liian pehmeitä. Bangladeshilainen tandoorinpaistaja tekee päivässä parhaimmillaan monta sataa leipää kiviuunissaan. Istuimme avokeittiön äärellä katsomassa kokkia työssään ja rupattelimme samalla. Ravintola oli tupaten täynnä ja mekin odottelimme puolisen tuntia ennen kuin saimme paikat. En usko, että huonoon ravintolaan olisi tällaista määrää porukkaa pyrkimässä syömään. Tarjoilijat olivat kielitaitoisia ja palveluhenkisiä. Lauantaina asiakkaat olivat nuoremmasta päästä, mutta hyvin mahduimme joukkoon. Suosittelen ravintolaa lämpimästi varsinkin tandoorileivän ja kasvisruuan ystäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s