Burleskia ilonpitoa

Olemme päässeet vuoden vaihteessa mukaan erilaisiin hauskoihin tapahtumiin. Taatusti iloluontoisimmat pikkujoulut ilottelimme Burlesque Xmas Xtravaganza kansainvälisessä joulushowssa. Helsinki Burlesque Betty Blackheartin johdolla juhli samalla kymmenvuotistaivaltaan. Esiintyjien etunenässä asteli lavalle kanadalainen burleskilegenda Judith Stein, joka aloitti esiintymisensä jo 60-luvulla. No juhuu, ensimmäistä kertaa elämässä meikäläinen oli katsomassa tämän sortin taidetta!

Loppuvuoden koskettavin esitys oli Shed Helsinki produktio Prinsessa Ruusunen – Paluu tulevaisuuteen. Marko Bjurströmin johdolla nuoret koululaiset ja ammattinäyttelijät esittivät vuoden uurastuksen päätteeksi upean musikaalin. Meidän teini oli mukana jo edellisen vuoden Peter Pan -musikaalissa ja seuraavallekin kaudelle hän on lähdössä mukaan. Niin kuin kuvasta näkyy niin mukana oli monenlaista taiteilijaa. Koskettavaa oli nähdä tuo yhteinen tekemisen into ja ilo.

Vuoden haikein konsertti oli joulukuun lopun kansanmusiikkikonsertti Oriveden Opistolla, kun yli sata soittajaa ja laulajaa päätti kansanmusiikkikurssit Orivedellä. Kursseja on järjestetty Orivedellä yli 55 vuotta ja nyt viimeisen kerran, kun Opisto sulkee ovensa. Minä olin viime vuonna mukana tämmäyskurssilla ja monena muuna vuonna olen ollut kuuntelemassa kurssilaisten loppukonsertia. Viimeisen konsertin tunnelataus oli melkoinen. Itsellekin tuli varsin haikea olo.

Yksi kommentti artikkeliin ”Burleskia ilonpitoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s