Konsertti kotisohvalla

Kolumbialaisen harpisti Natalia Castrillónin mukana olemme päässeet mukaan matkalle musiikin ihmeelliseen maailmaan. Ensitapaaminen johti viiteen kotikonserttiin syksyn aikana ja upeisiin elämyksiin omalla kotisohvalla.

Natalia valmisteli Musiikkitalolla joulukuussa pidettyyn konserttiinsa ohjelmistoa yhdessä veljiensä ja ystäviensä kanssa. Tuohon valmistautumiseen sopi hyvin kenraaliharjoitukset meidän olohuoneessa. Pidimme ensimmäisen kotikonsertin heinäkuussa. Kutsuimme mukaan ystäviämme niin paljon kuin tuoleja kotikatsomoon mukavasti mahtui. Jokaisessa viidessä konsertissa oli aina ensikertalaisia kuuntelemassa. Ahkerimmat olivat mukana jokaisella konserttikerralla.

Kuulimme musiikkia latinalaisista tahdeista jatsiin ja improvisaatioon. Instrumentteina oli harpun ohella sello, quatro kitara ja tavallinen kitara, kora sekä piano. Muusikoita oli Kolumbian ohella Suomesta, Tanskasta, Perusta ja Senegalista. Joulukuussa, kun Natalia piti ison konserttinsa ja valmistui Sibelius-Akatemiasta, oli hieno nähdä kaikki nämä upeat muusikot lavalla.

Olemme olleet koko syksyn musiikillisessa hurmoksessa ja nauttineet luksuselämyksistä kotisohvalla. Maailmankuva musiikin suhteen on laajentunut ja olemme saaneet uusia upeita ystäviä. Kiitos Natalia! Kiitos Sergio Castrillión, Sebastian Castrillión, Kamilla Haugaard, Cheick Cissokho, Camillo Pajuelo!

Linkin kautta löydät Natalian musiikkia ja ajatuksia.

https://vimeo.com/247574297

https://vimeo.com/247575451

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s