Lux Helsinki Eat

Lux Helsingin virallinen oheistapahtuma on Lux Helsinki Eat. Mukaan tapahtumaan on lähtenyt 15 ravintolaa. Ne tarjoavat Luxin ajan kympin annoksia tai erityismenun 30 / 50 eurolla. Ravintolat ja niiden tarjoukset löytyvät netistä http://www.luxhelsinkieat.fi.

Aurinkoisen sunnuntaikävelyn päätteeksi piipahdimme Uunisaareen kympin Lux borssikeitolle. Muutama muukin oli samalla asialla, joten jonkun aikaa sai soppajonossa seistä ennen kuin syömään pääsi. Mutta eipä tuo kiire ollut minnekään ja hyvä keitto tuotiin hetken päästä nälkäisille ulkoilijoille.

Uunisaaresta oli komeat näkymät ulapalle. Tuuli oli sen verran reipas ettei pitkään viitsinyt maisemia ihailla.

Paluumatkalla huomasimme mantereen puolella Kaivopuistossa tämän neidon tähyilemässä Uunisaarta kohti. Pekka Jylhän Odotus niminen patsas kiillotetaan aina äitienpäiväksi, mutta hyvin se kiilsi kauniissa auringonpaisteessa nytkin.

Tässä vielä Luxin Lyhtypuiston pandan tervehdys. Kannattaa käydä katsomassa pimeän aikaan, kuinka kaikki on niin toisen näköistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s